CJM Hout

Blokhutten en tuinhuisjes

Een blokhut of tuinhuis is een prima plek om te relaxen, te werken, te knutselen of om te gebruiken als berging voor de tuinspullen, tuinmeubels of fietsen. Al onze blokhutten zijn gemaakt van eerste klas Noord-Europees vuren hout, wat kwaliteit verzekert. Allen hebben solide deuren van minstens 3.2 cm dik balkhout, met minstens 3 scharnieren en degelijke clindersloten. Alle ramen zijn van echt glas. Ook zijn er diverse soorten dakbedekking mogelijk. Uiteraad geleverd met duidelijke opbouwomschrijving. We bieden blokhutten aan in diverse vormen, maten en groottes. Kortom, als u zoekt naar een blokhut moet u hier zeker even gekeken hebben!

Bij elke blokhut staan diverse opties welke u met de blokhut kunt mee bestellen.
Belangrijk is om de startersset bestaande uit een stormankerset, ventilatieroosters en nagels mee te bestellen. De stormankerset, 4 metalen draadeinden die aan de binnenzijde van uw tuinhuis worden bevestigd, zorgt ervoor
dat de planken van de blokhut bij elkaar blijven tijdens een harde storm. De 2 ventilatieroosters gaan vochtproblemen tegen door voldoende luchtcirculatie in de blokhut.

Een optie is ook om de blokhut te laten impregneren wat kan in de kleuren groen, bruin en zilvergrijs. Impregneren verlengt de levensduur omdat dit het hout beschermt tegen schimmels en andere houtaantastende processen. Belangrijk is om te weten dat impregneren geen vochtregulerende werking heeft en geen wind-en waterdichte afsluiting garandeert. omdat te bereiken zult u kort na plaatsing moeten schilderen of beitsen. Het impregneren van een blokhut wordt gedaan dmv. dompel-/diffusietechniek. alle onderdelen worden geïmpregneerd.

Bij de opties kunt u verder kiezen tussen verschillende types dakbedekking, dakgootsets en een binnenvloer van vurenhouten mes- en groefplanken.