0165-312067
KlantenserviceMijn accountVerlanglijstje
CJM HouthandelWebwinkel keurmerk logo
CJM HouthandelWebwinkel keurmerk logo

Offerte/advies

In onze shop vindt u het grootste gedeelte van ons assortiment terug. Op het grootste gedeelte geven wij zelfs de laagste prijs garantie. Een offerte aanvragen voor een scherpe totaalprijs is dus niet nodig, u krijgt bij ons direct de beste prijs in uw winkelmandje!

Iets wat u nodig heeft niet gevonden? Neem met ons contact op, wellicht kunnen wij u toch helpen!

Volle verpakkingen
Heeft u van een bepaald artikel zoveel nodig dat dit een volle verpakking betreft, neemt u dan contact met ons op voor de kortingsmogelijkheden. In veel gevallen is dan een extra korting mogelijk. Bij de producteigenschappen staat vermeld hoeveel artikelen in een volle verpakking zitten.

Advies
Een overkapping zetten, pergola of schutting? Met een berging, vlonder of constructie timmerwerk aan de slag en heeft u graag hulp bij het uitrekenen van de benodigde materialen? Kom dan langs bij ons in de winkel en neem uw project door met onze timmerman/productspecialist Jeroen! Hij adviseert u graag.

Wilt u er zeker van zijn dat Jeroen alle tijd voor u heeft en u niet hoeft te wachten? Maak dan vooraf een afspraak!

Ontwerp service
Een overkapping, veranda, berging of tuinhuis op maat samen stellen aan de hand van uw wensen? Ook dit is mogelijk. Onze ontwerper tekent dit graag voor u uit. Hieraan zijn wel ontwerp kosten verbonden. Deze variëren van €50,- t/m €150,-

Mocht u hetgeen ontworpen uiteindelijk bij ons aanschaffen dan krijgt u van ons deze kosten terug! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Stel ons een vraag.
Send via WhatsApp
heartusercart
De waardering van cjm-hout.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 72 reviews.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram