0165-312067
KlantenserviceMijn accountVerlanglijstje
CJM HouthandelWebwinkel keurmerk logo
CJM HouthandelWebwinkel keurmerk logo

Bezorgen

CJM-Hout bezorgt alle materialen aan huis, op uw opslag of project door heel Nederland en op aanvraag naar België. Grotendeels gebeurt dit in eigen beheer middels pick-up bus + aanhanger of kraanauto. Hiernaast versturen wij (kleinere) pakketten en pallets middels een koeriersdienst. De gemiddelde levertijd bedraagt tussen de 2-10 werkdagen.

Download hier ons complete bezorgkostenoverzicht


Levering rechtstreeks af importeur/leverancier
Het gebeurt hiernaast met regelmaat dat rechtstreeks af importeurs/leveranciers de orders aan u worden uitgeleverd. Deze transporteren middels een 18 meter lange trailer. Houdt hier dus rekening mee. Mocht uw losadres niet bereikbaar zijn met een trailer neemt u dan contact met ons op. (Tegen meerprijs) is wellicht levering middels kraanauto mogelijk.


Voldoende ruimte op loslocatie
Onze eigen kraanauto heeft een lengte van 9 meter en is qua afmetingen vergelijkbaar met een vuilnisauto. Wij lossen bestellingen naast de auto op een goed bereikbare locatie, dit ter beoordeling van de chauffeur.


In de volgende gevallen geldt een toeslag:

  • Levering op de Waddeneilanden
  • Leveren op vakantieparken en campings
  • Levering in milieuzone 6 of hoger
  • Levering op een specifieke dag/tijd, niet op route

Niet thuis bij levering
Geen punt, u hoeft niet thuis te zijn bij aflevering, onze chauffeur lost naar eigen inzicht voor uw woning of op uw oprit. Heeft u een voorkeur qua losplaats geef dit dan aan als opmerking bij het plaatsen van uw bestelling en indien mogelijk houdt de chauffeur hier rekening mee.

Bent u niet thuis bij aflevering, zorg dan dat de order in zijn geheel voor aflevering is voldaan. Bent u onverhoopt niet aanwezig dan kan de bestelling niet worden achtergelaten als deze nog niet is betaald. In dit geval gaat de bestelling mee retour en betaalt u opnieuw verzendkosten bij een volgende afleverpoging.


Leverdag/tijd
Een dag voor aflevering ontvangt u bericht per mail tussen 16.00-18.00 uur met een tijdsindicatie waarop wij komen leveren. Dit betreft altijd een indicatie waarvan afgeweken kan worden. Het kan natuurlijk door bijvoorbeeld file uitlopen. Om onze bezorgkosten laag te houden bezorgen wij op route. Een route wordt dagelijks uitgestippeld voor de volgende werkdag. Het is dus niet mogelijk op voorhand een dag van levering te bepalen.

Bent u minder flexibel qua leverdag? Noteer dit als opmerking bij uw bestelling en wij bellen u met de vraag of levering de volgende dag schikt i.p.v. dat wij u mailen met een tijdsindicatie. Schikt u dan de volgende dag niet dan kan levering worden vooruitgeschoven naar een volgende leverdag in uw regio. Wij benaderen u dan opnieuw met de vraag of het dan schikt. Houdt er dan wel rekening mee dat de levertijd van gemiddeld 2-10 werkdagen opnieuw van toepassing is. U kunt uiteraard bij het bestellen een voorkeur voor een leverdag vermelden. Waar mogelijk houden we hier uiteraard rekening mee.

Stel ons een vraag.
Send via WhatsApp
heartusercart
De waardering van cjm-hout.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 65 reviews.


Aangepaste openingstijden

Op Tweede Pinksterdag (20 mei) zijn wij gesloten

U kunt natuurlijk wel een bestelling plaatsen in onze webshop, houd wel rekening met een eventueel langere levertijd

Bedankt voor uw begrip

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram