0165-312067
KlantenserviceMijn accountVerlanglijstje
CJM HouthandelWebwinkel keurmerk logo
CJM HouthandelWebwinkel keurmerk logo

Retour- & annuleerbeleid

In het kader van de Wet kopen op afstand heeft u als consument bij het doen van aankopen via internet het recht 14 werkdagen na aflevering van het product of de producten de koop ongedaan te maken. Na het verstrijken van de periode van 14 dagen wordt de koopovereenkomst een feit. Binnen deze periode mag een product of producten worden teruggestuurd zonder opgaaf van redenen, waarbij u zelf de verzend/transport kosten voor het terugsturen voor uw rekening dient te nemen. U bent zelf verantwoordelijk voor de retourzending, het advies is dan ook om dit in overleg met CJM-Hout te doen. Wij maken het aankoopbedrag over binnen 14 dagen zodra wij de producten weer in ons bezit hebben.

Voorwaarden bij retour zenden

  • Op aankopen die speciaal op bestelling zijn gemaakt is deze wet niet van toepassing en kan dus niet worden retourgenomen. (alle artikelen niet direct uit voorraad leverbaar en maatwerk)
  • Het product of de producten dienen in originele verpakking onbeschadigd en volledig aan ons retour te komen
  • Het product dient binnen 14 dagen bij ons retour te zijn ontvangen na aanmelding

Retour recht is wettelijk niet van toepassing op een aankoop in onze winkel, producten in onze winkel gekocht kunnen desondanks wel tot 8 dagen na aankoop worden geruild of worden teruggebracht. U kunt dan uw geld terug krijgen, wel brengen wij u dan 15% handelingskosten in rekening. Speciaal voor u bestelde artikelen en maatwerk artikelen kunnen niet worden teruggebracht of geruild, dit kan alleen dus met artikelen die tot ons standaard voorraad assortiment behoren.

Het in onze winkel geldende retourbeleid is voor zakelijke klanten ook van toepassing en geldt hiernaast ook bij online aankoop voor zakelijke klanten.

Annuleren
Onverhoopt plannen die wijzigen? Laat het ons zo snel mogelijk weten en wij kijken of en hoe wij de order eventueel nog kunnen annuleren. Is dit mogelijk dan bespaart u retour en handelingskosten.

Gebruik maken van retour/annulering?
Vul onderstaande bijlage in en stuur ons deze per mail toe op info@cjm-hout.nl

Stel ons een vraag.
Send via WhatsApp
heartusercart
De waardering van cjm-hout.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 44 reviews.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram