0165-312067
KlantenserviceMijn accountVerlanglijstje
CJM HouthandelWebwinkel keurmerk logo
CJM HouthandelWebwinkel keurmerk logo

Stormschade aan je schutting?

Is jouw schutting omgewaaid door een storm? Of heb je stormschade aan je schutting? Steeds vaker wordt Nederland getroffen door een stevige storm. Een bekend beeld na een krachtige storm: omgevallen schuttingen en beschadigde tuinafscheidingen. De impact van hevige windstoten kan verwoestend zijn voor je tuin en het is belangrijk om voorbereid te zijn op dergelijke situaties. Een stevige schutting kan veel schade voorkomen en je tuin beschermen tegen de elementen. Wij geven tips hoe je je schutting kunt beschermen tegen storm met de juiste schuttingmaterialen.

Kies het juiste hout

Bij het kiezen van een schutting is het materiaal van cruciaal belang voor de stevigheid en duurzaamheid. Kies voor onze geïmpregneerde tuinschermen, gemaakt van onder hoge druk behandeld grenenhout met het impregnant. Ook beschikken wij over een assortiment aan Lariks Douglas of Nobifix tuinschermen. Nobifix is het nieuwe alternatief voor hardhout. Het is naaldhout, behandeld met een innovatieve nieuwe impregneermethode, waardoor de duurzaamheid vergelijkbaar wordt met die van tropisch hardhout. Bovendien zijn de schermen voordeliger geprijsd dan hardhouten schermen.
Qua kleur is een zwarte schutting tegenwoordig erg populair en geeft je tuin een moderne uitstraling.

post triple zwart

Voor elke schutting hebben wij de juiste afdeklat. Afdekplaten bieden extra bescherming voor de bovenkant van de schutting en voorkomen dat regenwater en vocht het hout aantasten. Dit verlengt de levensduur van de schutting en vermindert de kans op rot en schade.

Sterke bevestiging

De manier waarop de schutting wordt bevestigd, is van groot belang om bestand te zijn tegen harde wind. Zorg ervoor dat de schutting stevig wordt verankerd aan de grond met betonpalen en een stevige bevestigingset. Dit vermindert de kans op omvallen tijdens een storm aanzienlijk.

Er zijn palen verkrijgbaar voor schermen van verschillende hoogtes, zowel palen van 180cm, 280cm en 308cm. Combineer de betonpalen altijd met een onderplaat, deze zijn van belang voor de stabiliteit van uw betonsysteem schutting en beschermen het hout tegen vocht uit de grond.

Kwaliteit van het hout

Als je kiest voor een houten tuinscherm, is de kwaliteit van het hout essentieel. Bij CJM-hout bent u daarvoor aan het juiste adres. Ons tuinhout staat bekend om de uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding. Op veel artikelen garanderen wij zelfs de laagste internetprijs! Een uitstekende keuze voor een stevige schutting die bestand is tegen verschillende weersomstandigheden.

Benieuwd naar ons aanbod? Bekijk ons assortiment in onze webshop of kom langs in onze houthandel.

Stel ons een vraag.
Send via WhatsApp
heartusercart
De waardering van cjm-hout.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 60 reviews.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram