0165-312067
KlantenserviceMijn accountVerlanglijstje
CJM HouthandelWebwinkel keurmerk logo
CJM HouthandelWebwinkel keurmerk logo

CJM-hout wordt overgenomen door Verschuren Groep

Kees en Tini stoppen ermee; CJM-hout wordt overgenomen door Verschuren Groep

Kees en Tini hangen de zaag aan de wilgen. Per 1 juli stoppen we met onze werkzaamheden voor CJM-hout. Na ons vele jaren met veel plezier te hebben ingezet voor de zaak is het nu tijd om te gaan genieten van ons pensioen. CJM-hout gaat wel door, het bedrijf wordt overgenomen door Bart Verschuren van Verschuren Groep BV uit Oudenbosch.

Vele jaren met liefde gewerkt met hout

CJM is in 1998 gestart als zagerij van plaatmaterialen voor groothandel en industrie. Omdat een aantal artikelen vanuit de zagerij ook voor de particuliere klant interessant bleken te zijn, hebben ze in 2005 de deuren ook voor de particuliere klant geopend met de verkoop van tuinhout en plaatmaterialen. In 2020 zijn de activiteiten van CJM als industriële zagerij langzaam afgebouwd, en hebben ze zich volledig op de houthandel gericht.

Kees

Tini en ik willen al onze vaak trouwe klanten bedanken voor de klandizie en het getoonde vertrouwen. Bart zal met zijn medewerkers CJM-hout op een goede manier voortzetten met een assortiment en service zoals de klanten van CJM-hout dat gewend zijn."
Verschuren Groep BV

De nieuwe eigenaar: Verschuren Groep

Verschuren Groep is een jonge handelsonderneming in tuinmaterialen in de ruimste zin van het woord, voor particulieren en bedrijven. Verder biedt Verschuren Groep onder diverse handelsnamen consument en bedrijf producten aan zoals bestrating, hout, grind/zand, beplanting en containerservice.

De eigenaar van Verschuren Groep, Bart Verschuren, heeft naast zijn handelsbedrijf een allround hoveniersbedrijf/groenvoorziening. Met de ervaring die hij hiermee heeft opgedaan kan hij de klant goed adviseren. Bart verkoopt dan ook alleen producten die ze zelf als professional ook zouden verwerken.

Bart

“We zijn blij met de aanstaande overname van CJM-hout. De overname zien wij als een mooie stap in de verdere groei van onze organisatie.''

CJM-hout gaat gewoon door zoals u dat gewend bent

Verschuren Groep zet de handel van CJM-hout voort vanuit hun eigen locatie aan de Galgestraat 2 in Oudenbosch. Klanten kunnen daar terecht per 4 juli 2022. Ook blijft de webshop CJM-hout gewoon doorgaan. Jeroen van de Kar is dagelijks het vaste gezicht voor klanten. Met zijn achtergrond als timmerman weet hij de klant uitstekend te adviseren. “De nadruk ligt bij ons ook echt op adviseren, wij zijn geen verkopers met stropdas.” benadrukt hij.

Alle gegevens over de verhuizing naar de nieuwe locatie, de openingstijden en informatie over afhalen/bezorging kan men vinden op deze website.

Belangrijk om te weten:
Nieuwe vestigingsadres: Galgestraat 2 in Oudenbosch
E-mailadres blijft hetzelfde: info@cjm-hout.nl
Telefoonnummer blijft bestaan: 0165-312067

Stel ons een vraag.
Send via WhatsApp
heartusercart
De waardering van cjm-hout.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 65 reviews.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram