0165-312067
KlantenserviceMijn accountVerlanglijstje
CJM HouthandelWebwinkel keurmerk logo
CJM HouthandelWebwinkel keurmerk logo

Douglas overkapping

Filter

Op zoek naar een Douglas overkapping? Naast los Douglas hout, bieden wij ook ook prefab overkappingen aan. We leveren overkappingen met plat dak of met een puntdak, maar ook kunnen we u helpen met een Douglas aanbouw veranda of met een prieel.

Er zijn Douglas overkappingen van geschaafd hout en van fijnbezaagd hout. Het is hout in geschaafde overkappingen is mooi glad en is terug gedroogd. De fijnbezaagde Douglas overkappingen hebben een wat ruwer oppervlak, en zijn ongedroogd. Dit wil zeggen dat het hout natuurlijk terug droogt. Fijnbezaagd hout is veelal voordeliger qua prijs.

Ongeacht of u een fijnbezaagde of geschaafde overkapping aanschaft, u mag uitgaan van A-kwaliteit onbehandeld en kernvrij Douglas. Bovendien letten wij en onze leveranciers goed op of er geen blauwschimmel in het hout zit.

[read more]
Doe-het-zelf overkappingen zijn een voordelige keuze, u dient hierbij alle houten materialen zelf op maat te zagen. Ook hebben we prefab modellen, deze hoeven enkel nog gemonteerd te worden. We hopen ons assortiment spoedig uit te kunnen breiden met een aantal Douglas kapschuren.

Mocht er tussen deze pakketten niet iets zitten wat bij uw wensen past, neemt u ook dan zeker contact met ons op. Dan gaan we samen met u aan de slag om de materialen voor een mooie overkapping die wel bij uw situatie past samen te stellen. (Zie de knoppen onderaan de pagina!)

De Douglas overkappingen op deze pagina kunnen we door het hele land bezorgen. Van uit onze bedrijfslocatie in Oudenbosch (Noord-Brabant) kunnen we gemakkelijk in omliggende plaatsen bezorgen, maar ook verder weg is geen probleem. Incidenteel kan het zijn dat we voor het transport een transporteur inschakelen.

U kunt natuurlijk ook zelf een overkapping samenstellen met ons assortiment Douglashout. 
[/read]

Filter je zoekopdracht

 • Houtsoort
  11
  Lengte
  1
  2
  1
  1
  2
  2
  2
  Behandeling
  10
  4
 • Stel ons een vraag.
  Send via WhatsApp
  heartusercartcross-circlefunnel
  De waardering van cjm-hout.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 44 reviews.
  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram