0165-312067
KlantenserviceMijn accountVerlanglijstje
CJM HouthandelWebwinkel keurmerk logo
CJM HouthandelWebwinkel keurmerk logo

Over ons

CJM is in 1998 gestart als een zagerij voor groothandel en industrie. Omdat een groot aantal artikelen vanuit de zagerij ook voor de particuliere klant interessant bleken te zijn, hebben de oude eigenaren van CJM destijds de deuren in 2005 ook voor de particuliere verkoop geopend. In 2020 hebben ze de activiteiten als industriële zagerij afgebouwd en sindsdien hebben ze zich volledig op de handel gericht.

Overname
Sinds juli 2022 zijn wij, Bart en Jeroen de nieuwe gezichten achter CJM-Hout. Wij hebben van de oude eigenaren CJM overgenomen. Kees en Tini zijn van hun welverdiende pensioen gaan genieten! CJM-Hout is een mooie aanvulling op onze andere bedrijven in de Verschuren Groep.

Met 2 jonge gasten aan het roer van CJM-Hout wordt er momenteel hard gebouwd aan een gedegen shop, online en offline! Wij zijn er lokaal voor een plank of een doosje schroeven, bezorgen een complete overkapping lokaal, maar ook in de rest van het land!

Wij streven voortdurend een laagste prijs garantie na, maar niet ten koste van de kwaliteit of service. Persoonlijke aandacht voor de klant en een gedegen advies vinden wij erg belangrijk. Door groot in te kopen en efficiënt te werken lukt het ons prijs en kwaliteit goed te combineren!

Locatie
Op het moment zijn wij gevestigd aan de Galgestraat 2 te Oudenbosch. Dit betreft een tijdelijke locatie. Wij zijn op zoek naar een passende locatie om ons definitief te vestigen en onze voorraad verder te kunnen uitbouwen! Dit om u als klant nog beter en sneller te kunnen helpen.

Stel ons een vraag.
Send via WhatsApp
heartusercart
De waardering van cjm-hout.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 72 reviews.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram