CJM Hout

Zweeds rabat Zilvergrijs 1,1-2,2x19,5x300cm

Fijnbezaagd, zilvergrijs geïmpregneerd, Vuren NE

Zweeds rabat Zilvergrijs 1,1-2,2x19,5x300cm
9.45 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeTRAZG19300
Deze brede zilvergijs geïmpregneerde potdekselplank werkt 18cm in de hoogte. Schuin aflopend van 2,2cm naar 1,1cm dik met uitgefreesde sponning en zodoende makkelijk stapelbaar. Wordt ook wel Zweeds rabat of IJsselrabat genoemd. De twee ronde groeven aan de achterzijde verminderen de kans op schotelen van de plank. Gemaakt van Noord-Europees vuren, heeft deze plank kleinere noesten.

De planken zijn fijnbezaagd, dat wil zeggen dat ze een wat ruw oppervlak hebben. De planken zijn voor het impregneren teruggedroogd en door middel van dompelen geïmpregneerd. Deze combinatie verminderd de kans op schotelen en kromtrekken van het hout, hoewel dat nooit volledig valt uit te sluiten.

Bij de montage van de plank begint u onderaan, met de brede kant van de plank naar onderen, en werkt u zo horizontaal omhoog. De potdeksels moeten onderaan, in het dikke gedeelte, worden geschroefd. De bovenkant van de plank valt immers in de sponning van de volgende plank. Daar heeft het hout dan ruimte om uit te zetten of te krimpen.

Specificaties

Productgroep Planken, Potdekselplanken, Rabat
Materiaalsoort Geïmpregneerd