CJM Hout

Triple profiel zwart 2,2x14,0x300cm

Geschaafd, 2-zijdig gespoten, Vuren ME

Triple profiel zwart 2,2x14,0x300cm
14.95 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeTRATZ14300
Een schutting of wand bekleden kan op een moderne manier met Triple profielen (ook wel triple blokprofiel of Deens rabat genoemd). Dit product is gemaakt van zwart gespoten Midden-Europees vurenhout en is 14cm hoog. (werkende maat: 12,5) De planken zijn 22mm dik, met twee uitgefreesde sleuven. Ook hebben de planken aan de boven- en onderkant een lip die er voor zorgen dat de planken mooi op elkaar aansluiten.

Doordat de Triple blokprofielen zwart gespoten zijn, hoeft u niet meer te gaan schilderen. Let op, zwart gespoten producten zijn niet te vergelijken met zwart gedompelde producten. Zwart gespoten blijft namelijk veel langer op kleur dan zwart gedompeld. De planken zijn voor het schaven en spuiten eerst terug gedroogd. Dit zorgt ervoor dat de plank beter recht blijft, en de verf zich beter aan de plank heeft gehecht.

Dit product kunt u het beste horizontaal bevestigen op een achterliggend regelwerk. (Bijvoorbeeld schuttingpalen of 4x7cm regels). Zo om de 60cm vastzetten valt aan te raden. Geef het hout wat ruimte om te werken, dus zet ze nooit té strak op elkaar.

U kunt 1 blikje beits (1ltr) erbij bestellen voor het bijwerken van gezaagde of geschroefde delen. Verder zijn er rvs zelfborende schroeven met zwarte lenskop bij ons verkrijgbaar. De ideale schroef voor de snelle montage van zwarte triple profielen.

Specificaties

Productgroep Planken
Materiaalsoort Zwart

Alle tags