CJM Hout

Zwart en gekleurd hout

In deze categorie ziet u ons aanbod in zwart en gekleurd hout. Op dit moment bieden we zwart gespoten zweeds rabat, zilvergrijs geïmpregneerde potdekselplanken, zwart gedompelde planken en zwarte schuttingdelen aan.
Zwart gespoten zweeds rabat, heeft een diepe zwarte kleur en blijft langer op kleur dan gedompeld zwarte planken. Te gebruiken voor het bekleden van een overkapping of wandje, of als schutting. Combineer met onbehandeld douglas voor een mooi contrast.

Zwart gedompelde planken zijn prijstechnisch voordeliger dan zwart gespoten producten. Daarentegen zijn de gedompelde producten sneller toe aan onderhoud. Gebruik in combinatie met zwart hout, schroeven met zwart gepoedercoate lenskoppen, deze vallen minder op in het hout dan reguliere schroeven.

Ook de Zilvergrijs geïmpregneerde potdekselplanken zijn gedompeld. Echter, een wezenlijk verschil is dat deze gedompeld zijn in impregneermiddel in plaats van verf. Impregneren door middel van dompelen is een reguliere methode bij potdekselplanken. De planken zijn mooi effen zilvergrijs, maar de nerven van het hout zijn nog goed zichtbaar. Gebruik bij deze planken eventueel de gehard RVS gevelschroeven met fijne lenskop.