CJM Hout

Overkapping Maaseik (DHZ) 600x300cm

Plat dak, Geïmpregneerd vuren

Overkapping Maaseik (DHZ) 600x300cm
Overkapping Maaseik (DHZ) 600x300cm
1,679.00 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeOTV459005V
Specificaties:
Houtsoort:
Geïmpregneerd grenen
Afmeting:
600 x 300cm
Maat staanders:
15 x 15cm (6 st.)
Hoogte:
ca. 262cm
Bevestigingsmaterialen
Inclusief
Dakbedekking:
Exclusief, mogelijkheid tot bijbestellen
Meer informatie: Zie tekstvak onder aan pagina
Beschut en gezellig ontspannen in eigen tuin kan met de overkapping Maaseik. Het formaat van deze overkapping is 600cm breed bij 300cm diep. Hoogte is 262cm. Gemaakt van geïmpregneerd vurenhout. Overkapping Maarseik is een zogenaamde Doe-Het-Zelf-overkapping, dat wil zeggen dat u onderdelen van deze overkapping zelf op de juiste maat zaagt. Wordt geleverd met schoren en alle benodigde bevestigingsmaterialen.

De wanden worden opgetrokken met potdekselplaken, u kunt er voor kiezen om deze in (standaard) geïmpregneerde uitvoering of zwart gecoate uitvoering te nemen.

Dakbedekking wordt niet standaard meegeleverd, maar u kunt er voor kiezen om deze bij te bestellen. U kunt hierbij kiezen uit 30m2 Easy-roofing (een zelfklevende dakrol voorzien van een bovenzijdige UV-bestendige alumium cachering)  of 31m2 EPDM (1,41mm dikte).
U kunt er ook voor kiezen om betonpoeren (hoogteverstelling verzonken inbegrepen) mee te bestellen als verankering voor de overkapping. Ook het bijbestellen van daktrimmen en een dakdoorvoer behoort tot de mogelijkheden.

Specificaties

Materiaalsoort Geïmpregneerd
Productgroep Overkapping

Alle tags