CJM Hout

Overkapping Dalfsen (DHZ) 600x300cm

Plat dak, Lariks/Douglas

Overkapping Dalfsen (DHZ) 600x300cm
Overkapping Dalfsen (DHZ) 600x300cm
1,879.00 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeOTD459005B
Specificaties:
Houtsoort:
Ongeschaafd Lariks/Douglas
Afmeting:
600 x 300cm
Maat staanders:
15 x 15cm (6 st.)
Hoogte:
ca. 262cm
Bevestigingsmaterialen
Inclusief
Dakbedekking:
Exclusief, mogelijkheid tot bijbestellen
Meer informatie: Zie tekstvak onder aan pagina
Beschut en gezellig ontspannen in eigen tuin kan met de overkapping Dalfsen. Het formaat van deze overkapping is 600cm breed bij 300cm diep. Hoogte is 262cm. Gemaakt van onbehandeld Lariks/Douglas. Overkapping Dalfsen is een zogenaamde Doe-Het-Zelf-overkapping, dat wil zeggen dat u onderdelen van deze overkapping zelf op de juiste maat zaagt. Wordt geleverd met balken en palen en schoren van geschaafd Lariks/douglas. Alle benodigde bevestigingsmaterialen en opbouwbeschrijving worden meegeleverd.

De wanden worden opgetrokken met potdekselplaken (fijnbezaagd), u kunt er voor kiezen om deze in (standaard) lariks/douglas of zwart gecoate uitvoering te nemen.


Dakbedekking wordt niet standaard meegeleverd, maar u kunt er voor kiezen om deze bij te bestellen. U kunt hierbij kiezen voor  30m2 Easy-roofing (een zelfklevende dakrol voorzien van een bovenzijdige UV-bestendige alumium cachering) of voor 31m2 EPDM.
(1,14mm dikte op maat) U kunt ook ervoor kiezen om betonpoeren (hoogteverstelling verzonken inbegrepen) mee te bestellen als verankering voor de overkapping. Ook het bijbestellen van daktrim en een dakdoorvoer behoort tot de mogelijkheden.


Specificaties

Materiaalsoort Lariks/Douglas
Productgroep Overkapping

Alle tags