CJM Hout

Carport Workum (DHZ) 430x600cm

Lariks/douglas/geen dakbedekking

Carport Workum (DHZ) 430x600cm
Carport Workum (DHZ) 430x600cm
1,789.00 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeCTD459017B
Specificaties:
- Doe het zelf: u zaagt zelf alles op maat
Houtsoort:
Lariks/Douglas
Afmeting:
430 x 600cm
Staanders:
15x15cm (6 st.)
Nokhoogte:
ca. 380cm
Doorrijhoogte:
ca. 230cm
Bevestigingsmaterialen
Inclusief
Dakbedekking:
Exclusief, optioneel bij te bestellen
Meer informatie: Zie tekstvak onder aan pagina
Carport Workum is een langwerpige carport met zadeldak, gemaakt van onbehandeld Lariks/Douglashout. De carport is 430cm breed en 600cm diep. Nokhoogte van de carport is 380cm. (De doorrijhoogte is 230cm)
Carport Workum is een Doe-het-zelf opbouwpakket. Dat wil zeggen; u zaagt hierbij zelf de materialen op de juiste lengte. Wordt geleverd met alle benodigde bevestigingsmaterialen. De carport is uitgevoerd met robuuste staanders 15x15cm..  
Het geleverde Lariks-/Douglashout is ongeschaafd en heeft daardoor een ruw oppervlak, verder zijn de materialen kernvrij (wat zorgt voor een grotere draagkracht) en vers gezaagd. A-kwaliteit hout.
U kunt er voor kiezen om betonpoeren mee te bestellen, waarop u de carport kunt opbouwen. Ook kunt Carefree protect bijbestellen. Door het hout hiermee te behandelen verlengt u de levensduur van het hout, en behoudt het hout bovendien langer zijn oorspronkelijke kleur.
Deze overkapping wordt standaard geleverd zonder dakbedekking, maar u kunt er voor kiezen om dakshingles of dakpanprofielplaten mee te laten leveren.
Wordt geleverd met een opbouwomschrijving.

Specificaties

Materiaalsoort Lariks/Douglas
Productgroep Carports

Alle tags