CJM Hout

Paal vierkant 10x10x300cm Celfix geïmpregneerd

Fijnbezaagd, Grenen ME

20.25 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeTPA4V300
Vierkante paal, het hout is afkomstig uit Midden Europa en de houtsoort is Grenen. De palen zijn Celfix geïmpregneerd, en fijnbezaagd waardoor er rechte hoeken aan de palen zitten. Natuurlijke kleurstelling; eerst licht olijfgroen en na enkele maanden krijgt het een bruintint, welke lang behouden blijft. Kernvrij; wat betekent dat het hart van de boom, waaruit de paal gezaagd is, niet middenin de paal zit. Hierdoor scheuren de palen niet of nauwelijks in.
Te gebruiken als staander of ligger bij een tuinverblijf.  Kan ook als schuttingpaal, poortpaal of als hoekpost dienen (bij een weideafrastering).  
De Celfix® behandling zorgt er voor dat de levensduur van het hout gebruikt voor dit product met een factor 5 wordt verhoogd. Celfix® hout past prima in de gedachte van duurzaam bouwen. Zo zijn de gebruikte houtsoorten afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Daarnaast wordt Celfix® hout veilig en milieuverantwoord geproduceerd onder KOMO-keur. Het gebruik van met Celfix-OX verduurzaamd hout in speeltoestellen en tuinhout is ongevaarlijk voor spelende kinderen en doe-het-zelvers.

De voordelen van Celfix®
  • Rekent af met houtaantasting, tot in de kern van het hout
  • Het hout is onderhoudsvrij
  • Het is universeel overschilderbaar, in tegenstelling tot sommige andere houtverduurzamingsmiddelen
  • Het hout is waterafstotend
  • Duurzaam in levensduur, gaat aangetoond langer mee dan vergelijkbare middelen.
  • Bewezen ongevaarlijk voor mens, milieu en omgeving
  • Veilig voor gebruik voor klussers en spelende kinderen

Specificaties

Materiaalsoort Celfix geïmpregneerd
Productgroep Palen

Alle tags