CJM Hout

Plank 2,8x14,5x500cm Celfix geïmpregneerd

Geschaafd met afgeronde hoeken, Grenen ME

Plank 2,8x14,5x500cm Celfix geïmpregneerd
14.50 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeTPL2G14500
Deze robuuste met Celfix® geïmpregneerde tuinplank van 28mm dik is vanzelfsprekend een stuk sterker dan een reguliere plank van 16 of 18mm. Bij uitstek geschikt wanneer u een plank nodig heeft die tegen veel druk of gewicht moet kunnen zoals een dragende plank. De plank is geschaafd en heeft afgeronde hoeken. Kan ook als vlonderplank dienen wanneer men geschaafde planken wil zonder profilering.

Indien u de plank als vlonderplank gebruikt mogen onderliggers 60cm uit elkaar gelegd worden. Met onze turbofix vlonderplankschroeven maakt in een mum van tijd een nieuw terras.


Celfix® is een preventief houtverduurzamingsmiddel dat wordt toegepast ter bescherming van hout in contact met weer en wind, grond en water, alwaar het zonder verduurzaming onvoldoende lang zou meegaan. Het is een volledig toegelaten middel in Europa dat met behulp van de vacuüm-drukmethode in het hout wordt gebracht. Het met Celfix® behandelde hout wordt geleverd met KOMO-productcertificaat. Het met Celfix verduurzaamde hout, voldoet hiermee aan alle gestelde eisen door de Europese overheid. Het heeft geen schadelijke neveneffecten voor mens dier een milieu.

Specificaties

Materiaalsoort Celfix geïmpregneerd
Productgroep Planken

Alle tags