CJM Hout

Tuinschermen

Tuinschermen kopen in Oudenbosch of omgeving? Dan bent u bij CJM-hout aan het juiste adres. Onze schermen staan bekend om hun goede prijs-/kwaliteitverhouding. Dit komt doordat wij een aanzienlijk deel van ons assortiment tuinschotten zelf produceren, zo houden we controle op de kwaliteit van het gebruikte hout en de kwaliteit van het schroefwerk.

Geïmpregneerde tuinschermen - Een aanzienlijk van ons assortiment geïmpregneerde tuinschermen is gemaakt van onder hoge druk behandeld grenenhout met het Celfix® impregnant. Van dit type hout en impregneermiddel maken we inmiddels al jaren gebruik. Het is namelijk erg prettig om mee te werken in de productie van onze CJM-schermen. Nog belangrijker is dat het hout langer mooi en kwalitatief goed blijft in vergelijking met andere impregneermiddelen, naar onze ervaring.

Lariks Douglas tuinschermen - Tuinschotten van Lariks/Douglashout blijven onverminderd populair in 2019. De kenmerkende roodbruine tot ietwat gele kleur brengt een warme uitstraling in een tuin. Net als iedere andere houtsoort zal ook Lariks/Douglas in de loop der tijd vergrijzen. Het behoud van de kleur kunt u verlengen door het te behandelen met een transparante uv-filterhoudende beits of olie, ook verkrijgbaar bij CJM.

Nobifix tuinschermen - Nobifix is het nieuwe alternatief voor hardhout. Het is naaldhout, behandeld met een innovatieve nieuwe impregneermethode, waardoor de duurzaamheid vergelijkbaar wordt met die van tropisch hardhout. Bovendien zijn de schermen voordeliger geprijsd dan hardhouten schermen.

Ook hebben we een diversiteit aan verschillende vormen (toogschermen, horizontaalschermen en afbouwschermen), materialen (bijv. wilgenschermen), hoogtes en dwarsplanken in ons assortiment.