CJM Hout

Schutting

Bent u op zoek naar een nieuwe schutting voor in uw tuin? De keuze in tuinschermen is ruim in zowel het model als de houtsoort. U kunt bijvoorbeeld een keuze maken uit Lariks Douglas, Wilgen, Nobifix of Geïmpregneerde tuinschermen (Celfix®).

Heeft u ooit een hout betonschutting overwogen? Met dit systeem van betonpalen en een houten tuinschot bent u voor vele jaren verzekerd van een zware robuuste erfafscheiding. Wat minder zwaar om te plaatsen is een schutting met houten palen, u kunt hierbij kiezen voor bijvoorbeeld een hardhouten Azobé paal of Lariks/Douglas paal in combinatie met een paalpunthouder.

Afwisseling in uw schutting brengen kan door gebruik te maken van trellis of gaasmatten, dit zorgt voor een open onderbreking in een dichte schutting. In combinatie met klimplanten kunt een extra natuurlijke uitstraling aan uw schutting geven.

Om u een handje te helpen hebben we een rekenhulp gemaakt, waar u gemakkelijk voor bepaalde scherm-en-paal combinaties een prijs kunt uitrekenen voor uw situatie.