CJM Hout

Over ons

CJM is in 1998 gestart als een zagerij van plaatmaterialen voor groothandel en industrie. Omdat een groot aantal  artikelen vanuit de zagerij ook voor de particuliere klant interessant bleken te zijn, hebben we onze deuren in 2005 ook voor de particuliere verkoop geopend. Dit met een uitbreiding van 800m2 vloeroppervlak voor de verkoop van ook tuinhout en blokhutten.

Wij verkopen Tuinhout, Blokhutten en Plaatmaterialen aan particulieren en bedrijven. Tevens kunt u terecht voor tuinmeubelen, tuin-ijzerwaren, dierenverblijven, terrasoverkappingen, carports, speeltoestellen, natuurafscheidingen en kastanjehout. Met deze website hopen wij u een goede indruk te geven van ons assortiment. Daarnaast vindt u de maten en de bijbehorende prijzen inclusief btw. Wanneer u naar aanleiding van deze website artikelen bij ons wilt bestellen, kan dat via de winkelwagen.

Mocht u vragen hebben kunt contact met ons opnemen via ons emailadres: info@cjm-hout.nl, telefonisch via 0165-312067 of via het contactformulier. Ook kunt u via die weg eerst een vrijblijvende offerte aanvragen. Verder ontmoeten wij u graag in ons verkooppunt aan de Klinkstraat 12 te Oudenbosch. U kunt dan de geur ruiken van het hout en ideeën opdoen om uw tuin met ons hout te verfraaien.

  • Het tuintimmerhout staat bij ons binnen in de onverwarmde winkelloods uitgestald zodanig dat u het zelf direct kunt bekijken en pakken.

  • Een kleine show is ingericht met wat voorbeelden van tuinschermen, houten tuinmeubels, houten terras, een blokhut, dakplaten, showpanelen van diverse (potdeksel)planken.

  • Maatwerk: we kunnen maatwerk leveren wat betreft tuinschermen, tuinpoorten, pergola's, overkappingen,carports en anderzins.

  • We zagen tegen een kleine vergoeding ook plaatmaterialen en los tuinhout op de gewenste maat. Mocht het voor ons niet mogelijk zijn om het hout direct te zagen, dan maken we een afspraak met u wanneer u het kunt komen ophalen.


Wij zijn gevestigd aan de Klinkstraat 12 te Oudenbosch op het industrieterrein Bosschendijk.

Betalingswijzen in fysieke winkel:
Contant of per pinbetaling.
Voor Maatwerkopdrachten vragen we een aanbetaling.