CJM Hout

Over ons

CJM is in 1998 gestart als een zagerij van plaatmaterialen voor groothandel en industrie. Omdat een groot aantal  artikelen vanuit de zagerij ook voor de particuliere klant interessant bleken te zijn, hebben we onze deuren in 2005 ook voor de particuliere verkoop geopend. Dit met een uitbreiding van 800m2 vloeroppervlak voor de verkoop van ook tuinhout en blokhutten. Per november 2020 zijn we de met de  activiteit grote orders zagen met de grote industriële zaag voor de industie en groothandel gestopt.

We hebben besloten om ons nog meer te gaan richten op de internet verkoop en houthandel van tuinhout, blokhutten en plaatmaterialen. En dat te gaan doen vanaf een andere fysieke locatie.
Wij verkopen Tuinhout, Blokhutten en Plaatmaterialen aan particulieren en bedrijven. Tevens kunt u terecht  tuin-ijzerwaren, dierenverblijven, terrasoverkappingen, carports, speeltoestellen, natuurafscheidingen en kastanjehout. Met deze website hopen wij u een goede indruk te geven van ons assortiment. Daarnaast vindt u de maten en de bijbehorende prijzen inclusief btw. Wanneer u naar aanleiding van deze website artikelen bij ons wilt bestellen, kan dat via de winkelwagen.

Mocht u vragen hebben kunt contact met ons opnemen via ons emailadres: info@cjm-hout.nl, telefonisch via 0165-312067 of via het contactformulier. Ook kunt u via die weg eerst een vrijblijvende offerte aanvragen. Verder ontmoeten wij u graag in onze loods aan de Oudlandweg 23 te Oudenbosch. (Per november 2020 zijn we met de houthandel/werkplaats verhuisd deze locatie). U kunt daar de geur ruiken van het hout en ideeën opdoen om uw tuin met ons hout te verfraaien.

  • Het tuintimmerhout staat bij ons binnen in de onverwarmde loods uitgestald zodanig dat u het kunt bekijken en bestellen/laten bezorgen of afhalen

  • Maatwerk: we kunnen maatwerk leveren wat betreft tuinschermen, tuinpoorten, pergola's, overkappingen,carports,  en anderzins.

  • We zagen tegen een kleine vergoeding ook plaatmaterialen en los tuinhout op de gewenste maat. Mocht het voor ons niet mogelijk zijn om het hout direct te zagen, dan maken we een afspraak met u wanneer u het kunt komen ophalen.


Wij zijn dus per 1 november 2020 gevestigd aan de Oudlandweg 23 te Oudenbosch

Betalingswijzen in fysieke winkel:
Contant of per pinbetaling (de voorkeur in deze Coronatijd, we houden ons aan de maatregelingen en verwachten dat ook van u als klant.
Voor Maatwerkopdrachten vragen we een aanbetaling.