CJM Hout

Tuinschermen en poorten

Nobifix tuinschermen worden in eigen productie gemaakt. Hiervoor worden 18mm dikke geschaafde planken gebruikt. De schermen zijn standaard 180cm hoog en 180cm breed. U heeft de mogelijkheid om schermen met 15, 17 of 19 verticale planken te bestellen. Verder kunt u kiezen tussen 2 of 3 tussenplanken. De schermen worden altijd rvs-geschroefd. De bruine kleur is van het Nobifixmiddel, welke het tuinscherm net zo lang mee doet gaan als een hardhouten tuinscherm. De prijsstelling is echter vele malen goedkoper dan bij hardhouten schermen. De bruine kleur zal gaan vergrijzen maar dat doet niets af aan de kwaliteit van het hout. Het nobifix hout is overigens wel gewoon overschilderbaar. Wilt u de mooie bruine kleur behouden dan kunt u een kleurbehoudend middel gebruiken.
U kunt bij ons ook maatwerkschermen bestellen. Denk hierbij aan halfhoge schermen voor in de voortuin, of schermen voor op een gemetseld muurtje. Hiervoor nodigen we u uit om bij ons in de winkel langs te komen om de mogelijkheden te bespreken en voor een vrijblijvende offerte.
Nobix poorten worden door CJM in eigen beheer gemaakt. U kunt in de webshop 2 poorten vinden met stalen frame inclusief een rvs cinlinderslot. Wilt u een andere breedte of hoogte maat vraag dan hiervoor een offerte
aan via het contact formulier. Poorten kunnen gemaakt worden altijd met vertikale planken op een ijzeren frame geschroefd van 180 t/m 200cm hoog. Verdere keuze uit breedte maten 90, 100, 110,120,130 of 140 cm breed. Ook is het mogelijk om een poort zonder inbouw slot aan te vragen.