CJM Hout

Boomstamtafel, met 2 cortenstaal poten

B95xL180xH75cm, 2 boomplanken 4cm,ongemonteerd

Boomstamtafel, met 2 cortenstaal poten
Boomstamtafel, met 2 cortenstaal poten
Boomstamtafel, met 2 cortenstaal poten
397.00 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeMQT460B180
Het blad van deze tafel is gemaakt van 2 douglas boomstamplanken van 4 cm dik, 45 cm breed en 180cm lang en heeft tafelpoten van cortenstaal (8x70x75 cm) Bijzonder aan deze tafel is dat het gemaakt is van Nederlands hout. Om de levensduur van de tafel te verlengen en om de kleur beter te conserveren kan een kleurloze houtlak PU of impregneerolie UV gebruikt worden. Deze tafel is als bouwpakket te bestellen en volledig door CJM-hout gezaagd en gemonteerd. Voor het laatste kies dan de optie monteren.
De levertijd is dan ongeveer 2 weken.

Cortenstaal is bekend als weervast staal of COR-TEN staal. De sterkte is vergelijkbaar met die van andere gelegeerde staalsoorten zoals roestvast staal (RVS). Het bijzondere kenmerk van dit soort staal is de bruine roestkleur waarin het uiterlijk verandert in verloop van tijd. Bij levering heeft Cortenstaal nog het gewone “zwarte” uiterlijk. Pas bij blootstelling aan de atmosfeer gaat Cortenstaal roesten en krijgt het zijn mooie bruine roestkleur. De roestkleurige en zeer dichte oxidehuid schermt het dieper liggende materiaal af van zuurstof waardoor oxidatie vertraagt. Door deze oxidehuid is het niet nodig het materiaal te schilderen.
Cortenstaal kan roestwater afgeven.
Combineer met een Lariks/Douglas boomstammetje als krukje of bijzettafeltje. Ook de douglas blokken 30x30x50 kunnen erbij worden gezet als zitplek.

Specificaties

Materiaalsoort Lariks/Douglas
Productgroep Meubilair