CJM Hout

Houthandel Etten-Leur

Op zoek naar een houthandel in Etten-Leur of omgeving? Of u nu zoekt naar douglas hout, plaatmateriaal of geïmpregneerd hout, bij CJM hout bent u aan het juiste adres voor al uw tuinhout. Kom langs in onze houthandel in Oudenbosch (industrieterrein Bosschendijk), wij helpen u graag verder.

Hout kopen

Wij verkopen tuinhout, blokhutten en plaatmaterialen aan particulieren en bedrijven. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor tuinmeubelen, tuin ijzerwaren, dierenverblijven, terrasoverkappingen, carports, speeltoestellen en natuurafscheidingen. We verkopen onder andere:

  • Douglas hout
  • Geïmpregneerd hout (Nobifix, Celfix)
  • Hardhout
  • Kastanje hout
  • Blank vurenhout

Hout bestellen

Wilt u het hout liever online bestellen? Ook dat is geen probleem. In onze overzichtelijke webwinkel kunt u eenvoudig online hout bestellen. U kunt uw bestelling laten bezorgen maar u kunt er ook voor kiezen om het op te halen in onze houthandel.

Tuin ideeën

Als u inspiratie op wilt doen voor uw volgende project bent u bij ons aan het juiste adres. In onze houthandel vindt u namelijk een show met tuinschermen, houten tuinmeubelen, dakplaten en nog veel meer. Laat u inspireren en adviseren, wij staan voor u klaar.

Tot ziens in Oudenbosch!