CJM Hout

Hout-Beton schuttingsystemen

Hout-beton schuttingsysteem staan garant voor een strakke erfafscheiding met een lange levensduur. De tuinschermen worden op betonnen onderplaten geplaatst. Hierdoor is er geen grondcontact wat een langere levensduur van de schermen mogelijk maakt. De onderplaten passen in de sponninng van de betonpaal waardoor je een stevige schutting krijgt. De tuinschermen geschikt voor de betonpalen zijn veelal uit onze eigen productie: RVS geschroefd met minimaal 16mm dikke planken. Zo garanderen wij een uitstekende kwaliteit en de privacy die men wenst! Verder kan je alle producten die verder benodigd zijn om zo'n schutting te zetten hier vinden.

Om het  u gemakkelijk te maken hebben we van onze standaard CJM betonsysteemschutting een product rekeneenheid 1,9m. Waarmee u in een paar klikken kunt zien wat een standdaardschutting lichtgrijs of antraciet kost.

Op de CJM tuinschermen  groen geïmpregneerd is een levertijd omdat ze op bestelling gemaakt worden door CJM-hout zelf. Bestelt u via de webwinkel dan nemen wij contact met u op en is de levertijd in overleg. Ook kunt u een offerte laten maken wanneer u andere tuinschermen wilt van lariks/ douglas, nobifix of hardhouten planken.
De prijzen genoemd bij de betonpalen (en andere betonproducten) gelden bij afname van een compleet systeem: dus het beton en de houten door CJM zelf gemaakte schermen.