CJM Hout

Paal vierkant Douglas 8,5x8,5x300cm

Geschaafd, met afgeronde hoek

Paal vierkant Douglas 8,5x8,5x300cm
18.50 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeTLPAG08300
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
Glad en Kernvrij Douglas:
Deze glad geschaafde vierkant paal  8,5 x 8,5 x 300cm lang kan gebruikt worden als staander bij een overkapping, pergola, schommel etc. Het douglas hout is van A-kwaliteit en de paal is kernvrij wat betekent dat het hart niet midden in de paal zit.

De populariteit van de houtsoort Douglas neemt steeds meer toe in Nederland. Douglas behoort tot de hardste naadhoutsoort van Europa. De levensduur van onbehandeld Douglas bevindt zich tussen de 10 en 15 jaar. Kenmerkend is de warme uitstraling en de mooie kleur en structuur van het hout. De kleur is vaak een combinatie van roodbruin en zachtgeel. Zonder behandeling zal het, zoals het meeste hout, vergrijzen. Om vergrijzing te verkomen, kun je het hout behandelen met bijvorbeeld een blanke impregneerolie UV of met een coating "Carefree Protect clear". Beide produkten hebben we in ons assortiment.
De populariteit van de houtsoorten Lariks en Douglas neemt steeds meer toe in Nederland. Lariks en Douglas behoren tot de hardste naadhoutsoorten van Europa.
Kenmerkend is de warme uitstraling en de mooie kleur en structuur van het hout. De kleur is vaak een combinatie van roodbruin en zachtgeel. Zonder behandeling zal het, zoals het meeste hout, vergrijzen. Om vergrijzing te verkomen, kun je het hout behandelen met bijvorbeeld een blanke impregneerolie UV of met een coating  "Carefree Protect clear" Beide produkten hebben we in ons assortiment.

Reviews

Aantal reviews: 0
Gemiddelde beoordeling: sterren Schrijf een review
Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal