CJM Hout

Paal vierkant Douglas 20x20cm

Fijnbezaagd, A-kwaliteit

Paal vierkant Douglas 20x20cm
Vanaf €61,95 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeTLPAV20
De levertijd van dit product kan op dit moment langer zijn dan gebruikelijk. Informeer evt. vooraf even bij ons, mocht u het product spoedig nodig hebben.

Dit artikel is beschikbaar in diverse uitvoeringen

Paal vierkant Douglas 20x20x250cm

Fijnbezaagd

TLPAV20250
€ 61.95

Paal vierkant Douglas 20x20x300cm

Fijnbezaagd

TLPAV20300
€ 76.20
Zeer robuuste fijnbezaagde Douglas paal
Deze palen van Lariks/Douglas met een maat van 20x20cm zijn verkijgbaar in lengtes van 250cm & 300cm. De palen zijn van A-kwaliteit, maar in tegenstelling tot dunnere palen niet kernvrij. Echter, omdat de paal zo mooi dik is blijft hij hoe dan ook recht. De palen zijn fijnbezaagd, en hebben daardoor een wat ruw oppervlak. Deze robuuste palen zijn ideaal als een staander of ligger van een grote overkapping.

De populariteit van de houtsoorten Lariks en Douglas neemt steeds meer toe in Nederland. Lariks en Douglas behoren tot de hardste naadhoutsoorten van Europa. Levensduur van onbehandeld Lariks en Douglas bevindt zich tussen de 10 en 15 jaar. Kenmerkend is de warme uitstraling en de mooie kleur en structuur van het hout. De kleur is vaak een combinatie van roodbruin en zachtgeel. Zonder behandeling zal het zoals het meeste hout vergrijzen. Om vergrijzing te verkomen, kun je het hout behandelen met een transparante oliehoudende verf of coating.

Specificaties

Materiaalsoort Lariks/Douglas
Productgroep Palen

Alle tags