CJM Hout

Vlonderplank Douglas 2,8x14,5x300cm

Geschaafd, met een ribbelprofiel

Vlonderplank Douglas 2,8x14,5x300cm
10.20 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeTLPL528300
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
Douglas terrasplanken 28mm dik
Om lekker te kunnen genieten van het heerlijke zomerweer, is een fijn terras heel belangrijk!  Met deze Douglas profielplanken geef je je terras een heel lichte en warme uitstraling.
De planken zijn geschaafd en verder onbehandeld. Ze hebben groffe ribbels de onderkant is glad geschaafd. De planken zijn 28mm dik.  

De populariteit van de houtsoort Douglas neemt steeds meer toe in Nederland. Douglas behoort tot de hardste naadhoutsoort van Europa. De levensduur van onbehandeld Douglas bevindt zich tussen de 10 en 15 jaar. Kenmerkend is de warme uitstraling en de mooie kleur en structuur van het hout. De kleur is vaak een combinatie van roodbruin en zachtgeel. Zonder behandeling zal het, zoals het meeste hout, vergrijzen. Om vergrijzing te verkomen, kun je het hout behandelen met bijvorbeeld een blanke impregneerolie UV of met een coating "Carefree Protect clear". Beide produkten hebben we in ons assortiment.De populariteit van de houtsoorten Lariks en Douglas neemt steeds meer toe in Nederland. Lariks en Douglas behoren tot de hardste naadhoutsoorten van Europa. Levensduur van onbehandeld Lariks en Douglas bevindt zich tussen de 10 en 15 jaar. Dit hout groeit prima in ons eigen land, daarom proberen wij ook zoveel mogelijk van dit hout uit de Nederlandse bossen te verkrijgen.
Kenmerkend is de warme uitstraling en de mooie kleur en structuur van het hout. De kleur is vaak een combinatie van roodbruin en zachtgeel. Zonder behandeling zal het, zoals het meeste hout, vergrijzen. Om vergrijzing te verkomen, kun je het hout behandelen met een beits.

Reviews

Aantal reviews: 0
Gemiddelde beoordeling: sterren Schrijf een review
Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal