0165-312067
KlantenserviceMijn accountVerlanglijstje
CJM HouthandelWebwinkel keurmerk logo
CJM HouthandelWebwinkel keurmerk logo

De mooiste tuinmeubels zijn van hout

Met de perfecte eettafel of loungeset in je tuin geniet je veel meer van het buitenleven. Daarom stellen we aan tuinmeubels misschien zulke hoge eisen. Ze moeten sterk zijn, goed afneembaar, ze mogen niet verkleuren door de zon en ook niet barsten na een regenbui. Maar het allerbelangrijkste is natuurlijk dat je tuinmeubilair mooi en comfortabel is. Bij CJM-hout houden we van natuurlijke materialen, ook voor tuinmeubels. We hebben een uitgebreid assortiment tuintafels en parkbanken. En we verkopen kwaliteitshout zoals geïmpregneerd grenen- of vurenhout, onbehandeld douglashout en blank steigerhout waarmee je zelf aan de slag kunt om je eigen tuinmeubels te maken. In deze blog vertel ik je er meer over.

Unieke boomstamtafels

Wij hebben sinds kort een prachtige stoere boomtafel met een onderstel van cortenstaal in onze showroom staan. Cortenstaal is weerbestendig staal met een typische roestkleur, wat het materiaal een industriële look geeft. Cortenstaal is even sterk als rvs maar gaat veel langer mee. Het wordt steeds meer toegepast in de architectuur en in tuinontwerpen. De oranje-bruine cortenstalen poten kun je bij ons bestellen en het houten tafelblad kies je in een houtsoort die jij mooi vindt. De randen van het tafelblad zijn niet recht afgewerkt, maar blijven grillig. Hierdoor blijft de unieke sfeer van de boom behouden. Een boomstamtafel kun je ook met houten poten bestellen. Dan bestaat het blad uit twee 40 mm dikke boomstamplanken van Nederlands douglashout.

Picknicken in je tuin

De klassieke vurenhouten picknicktafels blijven altijd een prachtig en handig meubel in de tuin. We leveren ze niet alleen in de bekende rechthoekige variant maar ook als ronde of zeshoekige tafel. Het makkelijke van de ronde uitvoering is dat je in het bankje kunt schuiven. Ideaal als je een rokje aan hebt of niet meer zo lenig bent.
Onze robuuste picknicktafels zijn geïmpregneerd waardoor ze het hele jaar buiten kunnen blijven staan en toch jaren meegaan. De banken en het tafelblad zijn afgerond waardoor de picknicktafels een heel comfortabele zit hebben.

Een parkbank op je terras

Mét of zonder kussens, een parkbank zit altijd lekker! En je kunt hem heerlijk combineren met al je tuinmeubilair. Schuif hem aan bij de tafel, of zet hem op een schaduwrijk plekje in de tuin. Een parkbank is niet alleen een meubel, maar ook een ornament. Wij hebben parkbanken in veel verschillende maten en uitvoeringen. Eventueel met bijpassende tafel en stoelen.

Zelf aan de slag met (steiger)hout

Voor de doe-het-zelver hebben wij een uitgebreid assortiment hout waarmee je zelf aan de slag kunt. Kom langs met je ontwerp en wij helpen je de juiste houtsoort en maten erbij te zoeken. Komen je meubels onder een veranda te staan, dan is steigerhout of douglashout een prima optie. Om de kleur te behouden en de levensduur te verlengen raden we wel aan om je meubels te lakken of te oliën. Staan je meubels buiten in de zon en de regen? Kies dan voor geïmpregneerd vuren- of grenenhout of hardhout. Ken je het uitstekende, duurzame alternatief van hardhout al? Het heet Nobifix tuinhout. Dit houtproduct, met een kenmerkende donkerbruine kleur, wordt van bomen gemaakt die bij ons in de buurt gegroeid zijn. Het hout is zo bewerkt met Nobifix-middel dat het net zo lang meegaat als tropisch hardhout.

Natuurlijke materialen en kwaliteit

Ik heb het nog niet eens gehad over de comfortabele hangstoel, de houten sta-tafel of de leuke boomstamkrukken. We hebben bij CJM-hout ook zovéél mooie tuinmeubelen! Als je van natuurlijke materialen houdt en kwaliteit belangrijk vindt, neem dan eens een kijkje in onze webshop of kom langs in onze winkel in Oudenbosch. We helpen je graag!

Stel ons een vraag.
Send via WhatsApp
heartusercart
De waardering van cjm-hout.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 60 reviews.

Koningsdag zaterdag 27 april zijn wij de gehele dag gesloten.

Bestellen via de webshop is wel mogelijk, wij pakken dit dan vanaf maandag weer op!

post koningssdag kopie
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram